Στην… πίεση οι παίκτες του Άρη στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην… πίεση οι παίκτες του Άρη στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δουλεία δεν σταματάει για τους παίκτες του Άρη στην Ολλανδία, με τον Σάββα Παντελίδη να βάζει δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του.

Με αμείωτους ρυθμού συνεχίζεται προετοιμασία του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την πρωινή δουλεία στο γυμναστήριο «πάτησαν» χορτάρι και υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη το έριξαν στο τρέξιμο.

Από την πλευρά τους, οι τερματοφύλακες των «κιτρινόμαυρων» επικεντρώνονται στη δική του δουλεία, με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκο Ράντο να ανεβάζει τους ρυθμούς στα ύψη.

Δείτε παρακάτω, βίντεο από την απογευματινή προπόνηση του Άρη:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE