Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Αναλυτικά:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με το Γεωργιανό τερματοφύλακα, Γκιόργκι Λόρια, μέχρι το 2021.
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας και πέρα από τον τριψήφιο αριθμό συμμετοχών που κατέγραψε με την Δυναμό Τιφλίδας, αγωνίστηκε επίσης στον ΟΦΗ, στην Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα και στο Μαγδεμβούργο.
Καλωσορίζουμε το Γκιόργκι Λόρια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης!».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις