EKTAKTO-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

EKTAKTO-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου (17:18)  το απόγευμα της Πέμπτης 4/7 ενημερώνει τους οδηγούς για κλειστό δρόμο μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται  λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό, είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας -  Λεμεσού.

Να σημειώσουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα όταν σκυβαλοφόρο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας με σκασμένο ελαστικό συγκρούστηκε με φορτηγό-ψυγείο.

Η απομάκρυνση των δύο φορτηγών είναι χρονοβόρο καθώς χρειάστηκε να επιστρατευτεί και εκσκαφέας ενώ εδώ και δύο περίπου ώρες παρατηρείται πολύ πυκνή τροχαία κίνηση όπως μαρτυρούν φωτογραφίες από το Cy Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE