Κακό θέαμα και όλα μηδέν

Κακό θέαμα και όλα μηδέν

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Πανιώνιος και Πλατανιάς έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για παραμονή και θα παλέψουν για να διεκδικήσουν το στόχο τους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και είχαν 16 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις τριών των φιλοξενούμενων οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν τον βαθμό και τα κατάφεραν.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Σιώπης (72’ Γκέζος), Τασουλής, Μπουμπαλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Φούντας (72’ Κολοβός), Χατζησαΐας, Μπακασέτας (86’ Μπούζας).

Πλατανιάς: Ολιμπα, Γκόμες (45’ Μενδρινός), Μπανανά, Κουλιμπαλί, Μοχαμάτ, Ζαραδούκας, Τετέ, Τόρες, Δημήτρης, Όρτα (61’ Αποστολόπουλος), Γκαβιλάν (83’ Μιλούνοβιτς).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE