ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H μεταγραφή… Τόμας Ντε Βινσέντι!

H μεταγραφή… Τόμας Ντε Βινσέντι!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς έκανε συνολικά 8 μεταγραφές, ενώ συνεχίζεται η προετοιμασία με γοργούς ρυθμούς με τους γαλαζοκίτρινους να δίνουν αύριο την Πέμπτη (4/7) φιλικό κόντρα στην Ζίλινα.

Ο Πάολο Τραμετσάνι, θέλει να δει τον Τόμας Ντε Βινσέντι να… συνεχίζει από εκεί που έμεινε τη λήξασα περίοδο. Δηλαδή, στα ψηλά! Είναι γεγονός, πως ο ΑΠΟΕΛ περιμένει πολλά από τον Αργεντινό, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν πιάσει τα στάνταρ του, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πέρσι, ο «Ντέβι», έχασε παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών, και επανήλθε δριμύτερος προς το τέλος της σεζόν, ωστόσο, φέτος τα πράγματα θέλουν άπαντες να είναι διαφορετικά με την προετοιμασία που θα έχει στα πόδια του.

Ο μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, μπορεί με μια κάθετη μπαλιά να «σπάσει» στα δύο την αντίπαλη άμυνα. Είναι αδιαμφισβήτητα, ένας ποδοσφαιριστής «κλειδί» στον ΑΠΟΕΛ και οι πρωταθλητές θα τον χρειαστούν στην προσπάθεια που θα κάνουν για είσοδο τους σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Δηλαδή ο Τόμας, θα είναι κάτι σαν… νέα μεταγραφή, αν παίξει την μπάλα που ξέρει και μπορεί!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top