Επιτέλους νίκη και άλμα παραμονής

Επιτέλους νίκη και άλμα παραμονής

Δύο μήνες και κάτι είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Νέα Σαλαμίνα και τα κατάφερε απέναντι στον Εθνικό αφού επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Ενρίκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν άλμα παραμονής αφού έφτασαν στους 23 βαθμούς και είναι πολύ πιο άνετοι για τη συνέχεια. Ο σκόρερ της Νέας Σαλαμίνας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό χτύπημα στον Στόλερ.

Νέα Σαλαμίνα: Μπρουκς, Γράιμς, Τσιγκουίνι, Λεάντρο, Κυριάκου, Παπάβα, Λαμπρόπουλος, Αουρέλιο, Πεδρίτο, Βιλέλα (80΄ Κούσουλος), Ενρίκε

Εθνικός: Βαλβέρδε, Αργυρίου, Ατάντα, Μαμαντού, Έβερτον (69΄ Χατζηβασίλης), Πράκερ, Στόλερ, Γκαρσία (60΄ Ζουνίνιο), Ίμπσον (54΄ Γιαγκουδάκης), Βάλντο, Μπέλφορντ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE