Άνω κάτω η Αραδίππου – Πολίτης καταδίωξε εγκληματίες μέρα μεσημέρι

Άνω κάτω η Αραδίππου – Πολίτης καταδίωξε εγκληματίες μέρα μεσημέρι

Πολίτης καταδίωξε άντρες οι οποίοι επιχείρησαν και τελικά κατάφεραν να κλέψουν μοτοσυκλέτα μεγάλης χρηματικής αξίας από σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Αραδίππου.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Άνδρες - αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων – κατάφεραν να κλέψουν μέρα μεσημέρι μοτοσυκλέτα τύπου Harley Davidson με αριθμούς εγγραφής ΗΒΑ064, με αξία που υπερβαίνει τις €12.000 και που βρισκόταν σταθμευμένη και κλειδωμένη εντός του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 της Τρίτης 2/7 σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Αραδίππου, όταν οι δύο άντρες έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους οι οποίοι και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην εργασία του.

Μάλιστα, στη θέα των δύο αντρών που κατάφεραν να ξεκινήσουν τη μοτοσυκλέτα και προσπάθησαν να απομακρυνθούν ανταποκρίθηκε πολίτης ο οποίος αντέδρασε άμεσα και τους καταδίωξε.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, αναφέροντας τους παράλληλα την κατεύθυνση την οποία φέρεται να ακολούθησαν για να διαφύγουν. Ταυτόχρονα ο πολίτης συνέχισε την καταδίωξη φτάνοντας μέχρι το Αλεθρικό και τις Αγγλισίδες προσπαθώντας να τους σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο περιστατικό εμπλέκεται και αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες και το οποίο στάθμευσαν πριν την κλοπή περίπου 400 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα, αλλά και συνόδευε τη μοτοσυκλέτα και τον οδηγό της καθόλη τη διαδρομή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία η μοτοσυκλέτα τύπου «Harley Davidson» θεάθηκε γύρω στο μεσημέρι να κινείται στην περιοχή Αγίου Τύχωνα προς έξοδο Παρεκκλησιάς.

Να σημειώσουμε πως ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας προσφέρει αμοιβή ύψους €1.000 σε αυτόν «που θα δώσει τα ονόματα».

 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE