Ο λόγος που πήγαν οι πρόεδροι στην κλήρωση – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κορυφής για ΚΑΡΤΑ

Ο λόγος που πήγαν οι πρόεδροι στην κλήρωση – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κορυφής για ΚΑΡΤΑ

Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων (οι πλείστοι προέδροι έδωσαν το παρών τους) είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Όπως αναφέρθηκε στα ΜΜΕ η συνάντηση έγινε για ενημέρωση των προέδρων από τον κ. Κούμα για τις εξελίξεις στο θέμα της κάρτας φιλάθλου και αυτό έγινε κατά την διάρκεια του γεύματος.

Το φλέγον θέμα της κάρτας απασχολεί άμεσα όλες τις ομάδες και για αυτό το λόγο κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικές οι επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE