Nα μην ΓΙΝΕΙ σαν… τον Γκόμες! Μπήκε ΟΡΟΣ για τον Άλβες

Nα μην ΓΙΝΕΙ σαν… τον Γκόμες! Μπήκε ΟΡΟΣ για τον Άλβες

Μπαίνει και βγαίνει κόσμος στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Βγάζει τη μια φωτογραφία μετά την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, με τα νέα αποκτήματα.  

Χθες… πόζαραν δίπλα του, οι Πορτογάλοι Γκόμες και Άλβες. Διευκρινίζεται ότι για τον δεύτερο, τον 24χρονο εξτρέμ, μπήκε όρος να μην ισχύσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, σε περίπτωση που δεν… δείξει «πράγματα» στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το ζήτημα στην Ομόνοια του Παπασταύρου, είναι να μάθουν από τα λάθη τους. Να μην έλθουν κάμποσοι παίχτες-παλτά και να πληρώνουν (πάλι) τα μαλλιοκέφαλα τους, για αποζημιώσεις (χθες έφυγε κι ο Μεχίας, λογικά με το αζημίωτο).

Για τους τρεις στόχους της Ομόνοιας του 2019-20, είχε μιλήσει πρόσφατα ο Λάρκου, κατά τη συνέντευξη τύπου παρουσίασης του Μπέργκ.

Σε σχέση με τον άνθρωπο που «χτίζει» το πράσινο οικοδόμημα, αυτό που του… εύχονται πολλοί, είναι να μην εξελιχθεί σε νέο Γκόμες. Τα «διπλώματα» του τελευταίου, αποδείχθηκαν… παλιόχαρτα στα κυπριακά δεδομένα.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.