ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε» χρήματα – Έγινε πλουσιότερος σε μια στιγμή

ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε» χρήματα – Έγινε πλουσιότερος σε μια στιγμή

Κατά 90.898,58 ευρώ, έγινε πλουσιότερος ένας τυχερός από την Λευκωσία.

Στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/6) μπορεί να μην βρέθηκε ο τυχερός που θα κέρδιζε 2.7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, ένα πρόσωπο, κέρδισε το ποσό της δεύτερης κατηγορίας.

Μάλιστα, ο τυχερός που κέρδισε τις 90.898,58 ευρώ, έπαιξε το δελτίο του στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στο πρακτορείο «Πωλίνα Αναστασίου» στην Σταυρού Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ο τρόπος που έπαιξε το δελτίο του ο τυχερός, ήταν «απλής συμμετοχής».

Να σημειώσουμε πως λόγω του ότι δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία την Κυριακή (30/6), στην επόμενη κλήρωση, δηλαδή την Πέμπτη (4/7) κληρώνεται το ποσό των 3.3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.