ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε» χρήματα – Έγινε πλουσιότερος σε μια στιγμή

ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε» χρήματα – Έγινε πλουσιότερος σε μια στιγμή

Κατά 90.898,58 ευρώ, έγινε πλουσιότερος ένας τυχερός από την Λευκωσία.

Στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/6) μπορεί να μην βρέθηκε ο τυχερός που θα κέρδιζε 2.7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, ένα πρόσωπο, κέρδισε το ποσό της δεύτερης κατηγορίας.

Μάλιστα, ο τυχερός που κέρδισε τις 90.898,58 ευρώ, έπαιξε το δελτίο του στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στο πρακτορείο «Πωλίνα Αναστασίου» στην Σταυρού Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ο τρόπος που έπαιξε το δελτίο του ο τυχερός, ήταν «απλής συμμετοχής».

Να σημειώσουμε πως λόγω του ότι δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία την Κυριακή (30/6), στην επόμενη κλήρωση, δηλαδή την Πέμπτη (4/7) κληρώνεται το ποσό των 3.3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE