Πέρασαν… χέρι-χέρι Γκάνα και Καμερούν! (BINTEO)

Πέρασαν… χέρι-χέρι Γκάνα και Καμερούν! (BINTEO)

Η Γκάνα επικράτησε 2-0 της Γουινέα Μπισό και προκρίθηκε ως πρώτη από τον 6ο όμιλο, ενώ δεύτερο ήρθε το Καμερούν που έμεινε στο 0-0 με το Μπενίν.

Την πρόκριση στους «16» του Κόπα Άφρικα εξασφάλισαν Γκάνα και Καμερούν, με το Μπενίν να μένει στην… αναμονή και την Γουινέα Μπισό να πηγαίνει «σπίτι» της.

Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου, λοιπόν, η Γκάνα αντιμετώπισε την Γουινέα Μπισό και επικράτησε με 2-0, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση. Ο Τζόρνταν Αγιού με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Τόμας Παρτέι στο 73ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Καμερούν βολεύτηκε με την λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στο Μπενίν και πέρασε ως δεύτερο, ισοβαθμώντας με την πρώτη Γκάνα στους πέντε βαθμούς, ωστόσο αυτή είχε καλύτερη επίθεση.

Αντιθέτως, το Μπενίν έμεινε στους τρεις βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα γίνει στον τελευταίο όμιλο ώστε να ξέρει εάν θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες και αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE