Η ΚΟΕ συγχαίρει Σιαπάνη – Σαββίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΚΟΕ συγχαίρει Σιαπάνη – Σαββίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

H τεραστίων διαστάσεων επιτυχία των Σωτήρη Σιαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 δεν έμεινε απαρατήρητη από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ΚΟΕ διά του προέδρου της Ντίνου Μιχαηλίδη, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλη Κρασιά.

Στη συγχαρητήρια επιστολή ο πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρει ότι ο ίδιος προσωπικά και το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 του Goteborg της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, «η επιτυχία αυτή τιμά τόσο την Ομοσπονδία σας όσο και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα. Οφείλεται στη σωστή δουλειά που γίνεται από την ΚΟΠΕ και την υποδομή που έχετε δημιουργήσει».
Τέλος ο πρόεδρος της ΚΟΕ μεταφέρει τα συγχαρητήρια και τις ευχές στους Σωτήρη Σαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δείτε τη συγχαρητήρια επιστολή

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE