Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Ζαχίντ και επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για Γκέντσογλου-Άρη!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Ζαχίντ και επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για Γκέντσογλου-Άρη!

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟ για Ζαχίντ και τα δημοσιεύματα για Γκέντσογλου και Άρη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Για τον Ζαχίντ: «Δεν υπάρχει πρόταση, ήταν μια συζήτηση μεταξύ τεχνικών διευθυντών. Ο Ζαχίντ υπολογίζεται κανονικά. Η αξία του είναι δεδομένη, εξ ‘ου και η ρήτρα στο συμβόλαιο».

Για Γκέντσογλου και τα σημερινά δημοσιεύματα από Ελλάδα: «Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα».

Για Μακρή και Αντωνίου: «Υπολογίζονται κανονικά, όπως και ο Αρτυματάς. Όποιος είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπολογίζεται κανονικά και όποιος είναι εδώ σημαίνει πως θέλει να είναι μέλος του ρόστερ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE