Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, Ρούμπεν Άλβες, τον οποίο εκπροσωπεί ο Νούνο Ασίς.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Ruben Alves, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην FC Felgueiras.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Boavista φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ είχε αγωνιστεί επίσης στην FC Porto B και Braga B. Υπήρξε διεθνής με την ενική Πορτογαλίας U19.

Καλωσορίζουμε τον Ruben Alves στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE