Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, Ρούμπεν Άλβες, τον οποίο εκπροσωπεί ο Νούνο Ασίς.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Ruben Alves, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην FC Felgueiras.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Boavista φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ είχε αγωνιστεί επίσης στην FC Porto B και Braga B. Υπήρξε διεθνής με την ενική Πορτογαλίας U19.

Καλωσορίζουμε τον Ruben Alves στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.