Τι ποσό αποζημίωσης μπορείς να πάρεις αν καθυστερήσει η πτήση σου – Ποιά τα δικαιώματα σου

Τι ποσό αποζημίωσης μπορείς να πάρεις αν καθυστερήσει η πτήση σου – Ποιά τα δικαιώματα σου

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας και η Ανεξάρτητη Αρχή Συνήγορος του Καταναλωτή πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα τα δικαιώματα των ταξιδιωτών.

Με αφορμή την εκδήλωση η αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή και διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας Αθηνά Κοντογιάννη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Με σύμμαχο πλέον τον καιρό, πολλοί καταναλωτές ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους είτε οργανώνουν ολιγοήμερες αποδράσεις, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Εκτός από τις υπόλοιπες προετοιμασίες που κάνουμε για να μην έχουμε προβλήματα που θα μπορούσαν να μας χαλάσουν τη διάθεση και να μας ζημιώσουν οικονομικά, προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας, μαθαίνοντας τα βασικά μας δικαιώματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE