Κορμάρα η Καγιά – Με βαθύ ντεκολτέ το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορμάρα η Καγιά – Με βαθύ ντεκολτέ το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει αναμφίβολα ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί.

Η Βίκυ Καγιά μετά από δυο εγκυμοσύνες διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Και μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν πολύ γεμάτη τηλεοπτικά για την Βίκυ Καγιά που παρουσιάζει το Shopping Star και ήταν στην κριτική επιτροπή του GNTM, το καλοκαίρι της όμως αναμένεται να το απολαύσει.

Η αλήθεια βέβαια, είναι πως ακόμη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και στο Star ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, όμως φαίνεται να βρίσκει πάντα χρόνο για βουτιές και παιχνίδια με την οικογένειά της πλάι στο κύμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.