Καυτά ερωτήματα για τον τραγικό χαμό της 25χρονης Σοφίας – Δεν έπρεπε να κατέχει όπλο ο 35χρονος

Καυτά ερωτήματα για τον τραγικό χαμό της 25χρονης Σοφίας – Δεν έπρεπε να κατέχει όπλο ο 35χρονος

Θέμα ευθυνών προκύπτει από τον φόνο της 25χρονης Σοφίας Ζήνωνος στην Λεμεσό τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06).

Ο 35χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει η Αστυνομία, αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής με κυνηγετικό όπλο και εν συνεχεία διέπραξε αυτοχειρία, το 2015 είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Πολίτη".

Μάλιστα, συμβουλευόταν και ειδικό.

Το πιο σοβαρό απ΄ όλα είναι ότι το περιστατικό του 2015 είχε αναφερθεί στην Αστυνομία, ωστόσο, ο 35χρονος διατηρούσε την άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Η Αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε πάραυτα να ερευνήσει το σπίτι του και να διασφαλιστεί ότι σε περίπτωση που διαπίστωνε ότι κατέχει όπλο είτε ο ίδιος είτε άλλο μέλος της οικογένειάς του που ζει μαζί του, να δεσμευτεί ώστε να μην έχει άμεση πρόσβαση σ΄ αυτό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες μας, είχε στη διάθεσή του και άλλα επιθετικά όργανα, αφού ασχολείτο με ψάρεμα και κυνήγι.

Η κηδεία της Σοφίας θα τελεστή το μεσημέρι στις 14:00 από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας, στην Αγία Φύλα Λεμεσού. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Σφαλαγγιώτισσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE