KΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με τον Κορρέια ο Λάρκου! Ποιον παίχτη του ΑΠΟΕΛ απέρριψε…

KΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με τον Κορρέια ο Λάρκου! Ποιον παίχτη του ΑΠΟΕΛ απέρριψε…

Επιμένουν οι πληροφορίες ότι η υπόθεση Άντερσον Κορρέια, παραμένει ανοικτή για την Ομόνοια.

Επιβεβαιώνεται ότι πέραν από λεφτά (75 χιλιάδες ευρώ) η διοίκηση των πρασίνων πρότεινε στη Σαλαμίνα να της δώσουν και τον Κοσταρικανό Ραμίρεζ, αλλά η απάντηση των ερυθρολεύκων ήταν αρνητική.

Δεν αποκλείεται η Ομόνοια να επανέλθει με νέα πρόταση.

Πόσο «κολλημένος» είναι ο Λάρκου, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σαλαμίνας, φαίνεται και από μια άλλη πληροφορία που έμαθε η ιστοσελίδα μας.

Πριν κλείσει στον ΑΠΟΕΛ ο 30χρονος Πορτογάλος Ζοαοζίνιο (έκλεισε πριν μια εβδομάδα ως αντί-Καζού), είχε προταθεί στον αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε στον μάνατζερ που τον πρότεινε ο Λάρκου, αλλά είναι πασιφανές ότι προτιμά τον Κορρέια, επειδή τον γνωρίζει πολύ καλά από την διετή παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE