ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπατούσε έξω από μπυραρία με 16 χιλ. ευρώ πάνω του – Αντέδρασε στην σύλληψή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπατούσε έξω από μπυραρία με 16 χιλ. ευρώ πάνω του – Αντέδρασε στην σύλληψή του

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας (1/7) 49χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε με 16 χιλ. ευρώ στην κατοχή του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Στο πλαίσιο ελέγχων κατά του εγκλήματος, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 49χρονο να περπατά έξω από μπυραρία στη Λευκωσία γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (1/7).

Σε έλεγχο που υποβλήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του οι 16 χιλιάδες ευρώ, για τις οποίες δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις.

Ο 49χρονος, κατά την σύλληψή του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, άρχισε να φωνάζει και αντιστάθηκε σπρώχνοντας αστυνομικό.

Ο ύποπτος συνελήφθη και για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας σε Δημόσιο μέρος, της διασάλευσης της ειρήνης, της κοινής επίθεσης και της παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.