Καμιά αλλαγή στη θέση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αγορά των S-400 από την Τουρκία

Καμιά αλλαγή στη θέση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αγορά των S-400 από την Τουρκία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επανέλαβε τη Δευτέρα 1/7 για μια ακόμη φορά την πάγια θέση του στο ζήτημα της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400 από την Τουρκία.

 

Σε ερώτηση αν ισχύει η προηγούμενη δήλωσή της -  με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν (μία μέρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Τραμπ) ότι θα παραλάβει σε 10 μέρες τους πυραύλους από την Τουρκία – εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε:

'Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει με συνέπεια και σαφήνεια ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει πολύ πραγματικές και αρνητικές συνέπειες εάν προχωρήσει στην απόκτηση των S-400, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής της προμήθειας και της συμμετοχής της στο πρόγραμμα F-35 και της έκθεση σε κυρώσεις στο πλαίσιο του Νόμου περί κυρώσεων (CAATSA)/.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE