Η Αίγυπτος συνδέεται αεροπορικά με την Αλβανία για προώθηση του τουρισμού

Η Αίγυπτος συνδέεται αεροπορικά με την Αλβανία για προώθηση του τουρισμού

Άνοιγμα στην αλβανική τουριστική αγορά κάνει η Αίγυπτος, καθώς μετά από τις προσπάθειες προώθησης του αιγυπτιακού τουρισμού, μέσω της Πρεσβείας στα Τίρανα, αρχίζουν αυτό το καλοκαίρι και θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο εβδομαδιαίες ναυλωμένες πτήσεις, που θα συνδέουν την Αλβανία με τα μεγάλα τουριστικά παραθαλάσσια θέρετρα της Χουργκάντα και του Σαρμ Ελ Σέιχ.

 


 Αυτό ανακοίνωσε η αλβανική Πρεσβεία στο Κάιρο, τονίζοντας ότι θα δοθεί έμφαση στο να γίνονται επισκέψεις και στις αρχαιολογικές περιοχές της Χώρας του Νείλου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE