Πρωταθλητής ως ποδοσφαιριστής στην Κύπρο! Έπαιξε σε τρεις ομάδες εδώ – Έτοιμος για τον πάγκο της Μπράγκα

Πρωταθλητής ως ποδοσφαιριστής στην Κύπρο! Έπαιξε σε τρεις ομάδες εδώ – Έτοιμος για τον πάγκο της Μπράγκα

Ο Χόρχε Σίλας, ο οποίος ήταν στην ΑΕΛ της σεζόν 2011-2012 που στέφθηκε πρωταθλήτρια, ενώ μετά αγωνίστηκε σε ΑΕΠ Πάφος και Εθνικό Άχνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Άμπελ Φερέιρα (νέο προπονητή του ΠΑΟΚ) στον πάγκο της Μπράγκα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.gr αναφέρει:

Αυτός είναι ο διάδοχος του Άμπελ Φερέιρα στην Μπράγκα

Δεν θα μείνει… ορφανό για πολύ το πόστο του προπονητή της Μπράγκα, αφού ο πρόεδρος Σαλβαδόρ κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον τεχνικό της Μπελενένσες, Σίλας, ως αντικαταστάτη του Άμπελ Φερέιρα, που αποχωρεί καθώς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι των «αρσεναλίστας» αναμένεται να πληρώσουν τη ρήτρα των 250 χιλιάδων ευρώ στην ομάδα της Λισσαβόνας και ως εκ τούτου ο 42χρονος θα μετακομίσει στο Μίνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE