Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μαζί με τον Μάριο Γεωργίου, επέστρεψαν από το Μίνσκ.

Ο Μάριος Γεωργίου, ο αθλητής που μας έκαμε να νιώσουμε ξεχωριστή χαρά και περηφάνια με τον άθλο που πέτυχε, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στη Γυμναστική στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο μαζί με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, τον Μάριο Γεωργίου και τον προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Κωστάκης Κουκκουλής»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE