Μεγάλη ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα από την κάρτα φιλάθλου

Μεγάλη ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα από την κάρτα φιλάθλου

Μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, καθώς και των νέων εμφανίσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε και στην κάρτα φιλάθλου.

Συγκεκριμένα, είπε ότι πέρσι υπήρξε μείωση της τάξης του… 40%!

Αναλυτικά:

«Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τα λαοφιλέστερα σωματεία της Κύπρου. Πέρσι είχαμε μείωση 40%, λόγω και της κάρτας φιλάθλου. Ρεαλιστικός στόχος μας είναι τα 1000 διαρκείας φέτος και αναμένουμε να έχουμε την στήριξη του κοσμου μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE