ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Βραβεύει πολίτες που την βοήθησαν σε εγκλήματα ή διασώσεις

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Βραβεύει πολίτες που την βοήθησαν σε εγκλήματα ή διασώσεις

Τελετή αφιερωμένη στους πολίτες που συνέβαλαν με διάφορους τρόπους στο έργο της Αστυνομίας, διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου, 2019 και ώρα 12:00 η Αστυνομία Κύπρου, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πλέον εκδήλωσης, θα βραβευθεί αριθμός πολιτών, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά σε περιπτώσεις σύλληψης δραστών εγκλημάτων, παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, διάσωσης προσώπων, προσφοράς προς το Αστυνομικό Σώμα.

Στην τελετή θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γεώργιος Σαββίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE