ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησε την Κυριακή (30/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και για νυχτερινές διαρρήξεις και κλοπές. 

Εναντίον του 19χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις νυχτερινών διαρρήξεων δωματίων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις 30 Ιουνίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κλάπηκαν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1,140 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε την Κυριακή στο δωμάτιο του 19χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αποτελούν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE