ΑΓ. ΝΑΠΑ: Στο Τμήμα ιδιοκτήτης υποστατικού - Πωλούσε την 'μόδα εποχής'

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Στο Τμήμα ιδιοκτήτης υποστατικού - Πωλούσε την 'μόδα εποχής'

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Αμμοχώστου), μετά από έλεγχο που διενήργησαν το βράδυ της Κυριακής (30/6) σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Μετά από έρευνα εντός του υποστατικού, εντοπίστηκαν 61 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 15 χρησιμοποιημένες, 95 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE