Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Είχε πάρει απόφαση να μην ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ο Αντριάν Ραμπιό είναι έτοιμος να ανοίξει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, καθώς τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Γιουβέντους.
Οι Ιταλοί, που είναι πολύ κοντά να ανακοινώσουν και τον Ματίας ντε Λιχτ, έχουν συμφωνήσει με τον κεντρικό χαφ για συμβόλαιο 4 ετών, δηλαδή μέχρι το 2023 ενώ σε οικονομικό επίπεδο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, ο παίκτης είπε το «ναι» σε προσφορά 7 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα βάσει προγράμματος, η Γιούβε θα ολοκληρώσει ακόμα μία απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, έπειτα από εκείνη του Άαρον Ράμσεϊ από την Άρσεναλ.
Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις