Μεγάλη βολή ο Παρέλλης

Μεγάλη βολή ο Παρέλλης

Σημαντική βολή στον πρώτο του αγώνα στην Πορτογαλία για τον Απόστολο Παρελλη ο οποίος με βολή στα 65.04 κατάφερε να πάρει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αυτό ανέφερε με ανάρτηση του στο facebook o ίδιος ο πρωταθλητής μας.

65.04 Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη τελευταία μου βολή στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Λειρία! 2 μήνες προετοιμασία σε Αφρική και Πορτογαλία ίσως να μην πήγε χαμένος

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.