To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Σάββατο 29/6 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από ατύχημα στο πόδι το οποίο προκλήθηκε από την πτώση του από πεζοδρόμιο.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες γνωστά πρόσωπα και μη βρέθηκαν στην ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν, για να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους. 

Ωστόσο, την Κυριακή (30/6), ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με την οποία ευχαριστεί όλους για το «συγκινητικό ενδιαφέρον» όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Στην εν λόγω ανάρτηση λοιπόν, πρώτος στα σχόλια εμφανίστηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης ο οποίος ευχήθηκε, σχολιάζοντας την ανάρτησή του, «γρήγορη ανάρρωση». 

Συγκεκριμένα το comment του Αρχηγού: «Περαστικά κύριε Πρόεδρε και γρήγορη ανάρρωση. Ο Θεός μαζί σας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE