ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πολλοστή φορά, απουσιάζουν από το χώρο που διαμένουν η 15χρονη Βιβιάνα και 16χρονη Ελευθερία. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία από τις 29/06/2019 και τα μεσάνυκτα στις 30/06/2019, η Vivianna Gabriella Boros 15 ετών και η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE