Ποινή τριών θέσεων σε Χάμιλτον, ξεκινάει από την 5η θέση! (BINTEO)

Ποινή τριών θέσεων σε Χάμιλτον, ξεκινάει από την 5η θέση! (BINTEO)

Από την τρίτη σειρά του Αυστριακού Γκραν Πρι θα εκκινήσει τελικά ο Λιόυις Χάμιλτον καθώς τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων. 

Ο Βρετανός πιλότος τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Λεκλέρκ ωστόσο του επιβλήθηκε ποινή τριών θέσεων και έπεσε στην πέμπτη. Ο λόγος είναι ότι… μπλόκαρε τον Ραϊκόνεν στον ταχύτερο γύρο του, με τον Φιλανδό να του απαντάει δείχνοντάς του το μεσαίο του δάχτυλο!

Οι αγωνοδίκες έκριναν λοιπόν πως ο Χάμιλτον υπέπεσε σε παράβαση και αύριο θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση, με τον Φερστάπεν να ξεκινάδει δεύτερος, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση θα είναι οι Μπότας και Μάγκνουσεν, αντίστοιχα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE