Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Νίκο Αναστασίαδη για διόρθωση κατάγματος μηρού ύστερα από ατύχημα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Νίκο Αναστασίαδη για διόρθωση κατάγματος μηρού ύστερα από ατύχημα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υπεβλήθητο απόγευμα του Σαββάτου 29/6 στη Λεμεσό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, λόγω ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ο Πρόεδρος υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού νωρίτερα το Σάββατο 29/6 και αναμένεται να παραμείνει για νοσηλεία τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE