Στα προκριματικά του Europa League και επίσημα η Τορίνο!

Στα προκριματικά του Europa League και επίσημα η Τορίνο!

Η UEFA έκανε γνωστό πως την θέση της Μίλαν στους ομίλους του Europa League θα πάρει η Ρόμα, ενώ η Τορίνο θα αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης. 

Και επίσημη μορφή πήρε η αντικατάσταση της Μίλαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «ροσονέρι» έμειναν εκτός Europa League λόγω του Financial Fair Play και η UEFA έκανε γνωστό πως την θέση της στους ομίλους θα πάρει η Ρόμα, ενώ η Τορίνο θα αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στις Κουκέσι-Ντέμπρετσεν.

Φυσικά, όλα αυτά ήταν πάνω κάτω γνωστά αλλά αξίζει να σημειωθούν καθώς πήραν επίσημη μορφή και από την πλευρά της UEFA.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.