ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Κερύνεια – Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό- Ένας νεκρός και 5 τραυματίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Κερύνεια – Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό- Ένας νεκρός και 5 τραυματίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 29/6 στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10:40 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Κερύνειας- Ακανθούς (κοντά στον Άγιο Επίκτητο) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μικρό λεωφορείο (mini bus) συγκρούστηκε με φορτηγό.

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο παγιδευτήκαν στα συντρίμμια όπως σημειώνεται και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της «πυροσβεστικής» για τον απεγκλωβισμό τους.

Πέντε πρόσωπα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Νοσοκομείο ενώ δυστυχώς 30χρονος, ο Mehmet Yildirim, επιβάτης στο λεωφορείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις κατοχικές αρχές και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ένα από τα δύο οχήματα φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Μήνυμα στήριξης προς τις προσπάθειες για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εν μέσω της Πενταμερούς συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.