ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος σε Ελλάδα και Κύπρο για τον Βαγγέλη μας - Βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα στο άψυχο σώμα του

Θρήνος σε Ελλάδα και Κύπρο για τον Βαγγέλη μας - Βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα στο άψυχο σώμα του

Θρήνος στον απανταχού Ελληνισμό για την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα

Άδοξο τέλος είχε το θρίλερ με τον 20χρονο φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μία πληροφορία από τις αρχές δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα φαίνεται πως λύνει το μυστήριο του εξαφανισμένου 20χρονου που αγαπήσαμε όλοι μας εδώ και 40 μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές βρήκαν πτώμα νεαρού άνδρα κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε ο φοιτητής, ο οποίος αγνοείται πάνω από ένα μήνα! Μάλιστα όπως αναφέρουν Ελληνικά ΜΜΕ η περιοχή εκείνη είχε  ψαχτεί ξανά από εθελοντές αλλά και την Αστυνομία καθώς απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τη σχολή του.

Πώς βρήκαν το άψυχο σώμα του νεαρού

Ένα ζευγάρι που προχωρούσε, κοντά στη σχολή βρήκε σε ένα χαντάκι το πτώμα. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, η οποία απέκλεισε το χώρο.

Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον άτυχο Βαγγέλη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αρχές αναγνώρισαν τα ρούχα του νεαρού, δηλαδή τη χαρακτηριστική μπλούζα με τη στάμπα, την οποία φορούσε ο νεαρός όταν εξαφανίστηκε ενώ στη συνέχεια τον αναγνώρισε και ο θείος του.

Το πτώμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ συναδέλφων στην Ελλάδα δίπλα στο άψυχο σώμα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΔυστυχώς άσχημα τα μαντάτα: «Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top