Τα χαμόγελα που επέστρεψαν και η παρουσία του Ισμα

Τα χαμόγελα που επέστρεψαν και η παρουσία του Ισμα

H νίκη της Ανόρθωσης χθες έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην ομάδα της Αμμοχώστου με την Μεγάλη Κυρία να είναι ιδιαίτερα καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όλοι οι παίκτες της Ανόρθωσης ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν τέτοιοι που κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα και να ξεπεράσουν τα προβλήματα τα οποία είχαν δημιουργηθεί με τις πολλές απουσίες πριν από την έναρξη του αγώνα. Όσοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτούς που έλειπαν παρουσιάστηκαν έτοιμοι και κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το έργο τους .

 Τα τρία τέρματα που σημείωσε η Ανόρθωση ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο με αποκορύφωμα το γκολ του Λαιφη.

 Από την άλλη ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο και το συνεχιζόμενο ντεφορμαρισμα του Γκονσάλβες ενός παίκτη που λειτουργεί περισσότερο ατομικά πάρα ομαδικά. Μοναδική φάση στην οποία ενήργησε ομαδικά ήταν η φάση του δευτέρου γκολ 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE