ΚΥΠΡΟΣ

Τα χαμόγελα που επέστρεψαν και η παρουσία του Ισμα

Τα χαμόγελα που επέστρεψαν και η παρουσία του Ισμα

H νίκη της Ανόρθωσης χθες έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην ομάδα της Αμμοχώστου με την Μεγάλη Κυρία να είναι ιδιαίτερα καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όλοι οι παίκτες της Ανόρθωσης ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν τέτοιοι που κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα και να ξεπεράσουν τα προβλήματα τα οποία είχαν δημιουργηθεί με τις πολλές απουσίες πριν από την έναρξη του αγώνα. Όσοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτούς που έλειπαν παρουσιάστηκαν έτοιμοι και κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το έργο τους .

 Τα τρία τέρματα που σημείωσε η Ανόρθωση ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο με αποκορύφωμα το γκολ του Λαιφη.

 Από την άλλη ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο και το συνεχιζόμενο ντεφορμαρισμα του Γκονσάλβες ενός παίκτη που λειτουργεί περισσότερο ατομικά πάρα ομαδικά. Μοναδική φάση στην οποία ενήργησε ομαδικά ήταν η φάση του δευτέρου γκολ 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top