Η δήλωση της χρονιάς απο τον Λούκα

Η δήλωση της χρονιάς απο τον Λούκα

Mε γραπτή του δήλωση ο Λουκάς Φανιέρος ξεκαθαρίζει πως όσοι δεν μπορούν να είναι στον Ερμή καλύτερα να φύγουν από την ομάδα

Μετά το ματς με την Ανόρθωση ως πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου έχω την ανάγκη να πω τα ακόλουθα:

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να φορούν την φανέλα του ΕΡΜΗνα την παραδώσουν. Υπάρχουν πολλοί μνηστήρες που θέλουν να έρθουν στον ΕΡΜΗ. Πριν την αυριανή προπόνηση θα περιμένω τους ποδοσφαιριστές αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την φανέλα.

Στέλνω μήνυμα σε όλους ότι δεν είμαστε λυπημένοι επειδή χάσαμε από την Ανόρθωση αλλά από τον τρόπο που χάσαμε. ΗΑνόρθωση ήταν ανώτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια αλλά τέτοιες παρουσίες δεν τις δέχομαι.

Μέχρι αύριο,άπαντες να έρθουν να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις.Θαμπει σημαντικό πρόστιμο σε όλους. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας αλλά έχουμε και όραμα να κάνουμε τον ΕΡΜΗ καλύτερο και μεγαλύτερο και πιο ανταγωνιστικό που να στέκεται αντάξια απέναντισε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο στόχος της Ευρώπης δεν χάθηκε και θα κάνουμε τα πάντα και ότι χρειαστεί για να τον πετύχουμε.Ο επόμενος αγώνας είναι με την ΑΕΚ και θα αγωνιστούν αυτοί που πραγματικά μπορούν. Αυτό το μήνυμα το στέλνω προς πάσα κατεύθυνσή.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE