ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΟΝΟΣ: Το DNA των κατηγορούμενων στη σκηνή του εγκλήματος - Οδηγήθηκαν στις κεντρικές φυλακές

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΟΝΟΣ: Το DNA των κατηγορούμενων στη σκηνή του εγκλήματος - Οδηγήθηκαν στις κεντρικές φυλακές

Τεκμήριο το οποίο φαίνεται να επιβαρύνει τη θέση των τεσσάρων κατηγορούμενων σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη στη Λεμεσό, έχει στα χέρια της η Αστυνομία. 

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τεκμήριο το οποίο βρέθηκε στη σκηνή της δολοφονίας του 47χρονου το οποίο έχει ταυτοποιηθεί με το DNA των τεσσάρων υπόπτων.

Αυτό, κρίνεται ως σημαντικό στοιχείο που κατέχουν οι αρχές εναντίον των τεσσάρων Γεωργιανών, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση τους.

Το πρωί της Παρασκευής (28/06) οι τέσσερις κατηγορούμενοι πλέον, εμφανίστηκιαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο αποφάσισε να κρατηθούν στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικοι. Η δίκη αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κακουργιοδικείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέντε τα καταζητούμενα πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Γεωργιανοί, ηλικίας 32, 34, 30 και 29 ετών, αντίστοιχα, είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2018 στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την Πέμπτη (13/6), από τα Ηνωμένα Έθνη, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, με τους τρεις να θεωρούνται ως οι εκτελεστές του Λεωνίδη, ενώ ο τέταρτος, ως το πρόσωπο που τους βοήθησε στις διακινήσεις τους και στη διαφυγή τους στα κατεχόμενα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΥΠΡΟΣ: Παραδόθηκαν οι φερόμενοι φονιάδες της Λεμεσού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις προαναφερθέντες είναι αντιμέτωποι με συνολικά 12 κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β’, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογράφησης διαβατηρίου, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Για την ίδια υπόθεση εξακολουθούν να καταζητούνται πέντε ακόμη πρόσωπα, δυο Ρώσοι 30 και 29 ετών και τρεις Γεωργιανοί, ένας 49χρονος και δυο 37χρονοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι πίσω από τη δολοφονία φέρεται να κρύβεται παράνομη εγκληματική οργάνωση στη Ρωσία, με την οποία το θύμα ήρθε σε αντιπαράθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top