Διαμαρτυρίες για τις αδελφές που σκότωσαν τον πατέρα τους στη Ρωσία- Τις κακοποιούσε καθημερινά

Διαμαρτυρίες για τις αδελφές που σκότωσαν τον πατέρα τους στη Ρωσία- Τις κακοποιούσε καθημερινά

Διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες του κόσμου έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας της αστυνομίας στην Ρωσία, έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου για επιβολή ποινών στις αδελφές οι οποίες σκότωσαν τον πατέρα τους μετά από αρκετά βασανιστήρια που είχαν υποστεί από αυτόν.

Συγκεκριμένα τα τρία κορίτσια ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, τον περασμένο Ιούλιο του 2018, χτύπησαν και μαχαίρωσαν τον 57χρονο πατέρα τους, Μιχαήλ, ενώ αυτός κοιμόταν σε μια πολυθρόνα στο διαμέρισμα που έμεναν όλοι μαζί στη Μόσχα.

Τα κορίτσια ενημέρωσαν την αστυνομία λέγοντας ότι το έκαναν γιατί φοβόντουσαν ότι οι ζωές τους θα ήταν σε κίνδυνο.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι οι τρεις αδελφές έπεφταν καθημερινά θύματα φυσικής κακοποίησης με ξύλο από τον πατέρα τους ο οποίος συχνά τους υποχρέωνε και σε σεξουαλικές πράξεις. Το ίδιο είχε συμβεί και την ημέρα της δολοφονίας με τον 57χρονο να τις κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και να τους επιτίθεται με σπρέι πιπεριού.

Οι δικηγόροι των τριών κοριτσιών υποστηρίζουν ότι ο 57χρονος τις είχε μεγαλώσει για να θεωρούν τους εαυτούς τους ως σκλάβες.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν πλέον τα κορίτσια είναι αυτή του φόνου εκ προμελέτης με τις δύο ενήλικες να αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και 20 χρόνια και την μικρότερη έως 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE