Ανθρωποκυνηγητό καταζητούμενου προσώπου στην παλιά Λευκωσία

Ανθρωποκυνηγητό καταζητούμενου προσώπου στην παλιά Λευκωσία

Η απλή περιπολία αστυνομικών κατέληξε σε ανθρωποκυνηγητό ενός καταζητούμενου προσώπου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Λευκωσία ότι, γύρω στις 06.15 το πρωί της ίδιας μέρας, άγνωστος διέρρηξε το εν λόγω κατάστημα χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε. 

Στο πλαίσιο των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στη σκηνή καθώς και βάσει αξιολόγησης άλλων στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης. 

Γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ δύο μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονταν εκτός καθήκοντος στην παλιά Λευκωσία, εντόπισαν τον 21χρονο ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή για να ανακοπεί και ακινητοποιηθεί 5 λεπτά αργότερα. 

Ο 21χρονος συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων δύο διαρρήξεων στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες δύο βδομάδες. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE