Παρουσία Κίρζη, Γλυκή και Κιννή η προπόνηση του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσία Κίρζη, Γλυκή και Κιννή η προπόνηση του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Ολοκληρώθηκε χωρίς οποιοδήποτε απρόοπτο η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (27/06) η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη και των αντιπροέδρων κ. Αντώνη Γλυκή και κ. Φάνου Κιννή.

Όλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (28/06)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE