Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 27/6/2019 μέχρι 12/7/2019, μεταξύ των ωρών 8:00 - 17:00, καθημερινά και κάθε Παρασκευή 8:00 - 13:00, εκτός Σαββατοκύριακων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα είναι αμφίδρομη στην αντίθετη κατεύθυνση ή θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού μέσω των πλησιέστερων εξόδων, σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση σε κάθε περίπτωση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE