Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Στην Κύπρο για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Πάφο Fc βρίσκεται ο Μίκαελ Πάνος την ίδια στιγμή που ο Σιρόκ βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Πρόκειται για 22χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Σέντ – Ετιέν τη λήξασα σεζόν με μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και 20 με τη δεύτερη. Τα γαλλικά δημοσιεύματα τον έστελναν Κύπρο, χωρίς, εν τέλει να έχουν άδικο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σιρόκ ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε 30 συμμετοχές με την Παφιακή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE