Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Στην Κύπρο για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Πάφο Fc βρίσκεται ο Μίκαελ Πάνος την ίδια στιγμή που ο Σιρόκ βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Πρόκειται για 22χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Σέντ – Ετιέν τη λήξασα σεζόν με μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και 20 με τη δεύτερη. Τα γαλλικά δημοσιεύματα τον έστελναν Κύπρο, χωρίς, εν τέλει να έχουν άδικο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σιρόκ ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε 30 συμμετοχές με την Παφιακή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE