Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Στην Κύπρο για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Πάφο Fc βρίσκεται ο Μίκαελ Πάνος την ίδια στιγμή που ο Σιρόκ βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Πρόκειται για 22χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Σέντ – Ετιέν τη λήξασα σεζόν με μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και 20 με τη δεύτερη. Τα γαλλικά δημοσιεύματα τον έστελναν Κύπρο, χωρίς, εν τέλει να έχουν άδικο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σιρόκ ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε 30 συμμετοχές με την Παφιακή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE