Ο Πάους έδωσε συγχαρητήρια και ο Ντερ Χάαγκ είπε το παράπονο του...

Ο Πάους έδωσε συγχαρητήρια και ο Ντερ Χάαγκ είπε το παράπονο του...

Η Ανόρθωση «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα με τον Ερμή και έφθασε άνετα στη νίκη με 3-1.

Οι αντιδράσεις των προπονητών:

Αντρέ Πάους:

«Πριν από το ματς, ο στόχος μας ήταν η νίκη για να μείνουμε κοντά στις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, ήταν το πέμπτο παιχνίδι μέσα σε δύο εβδομάδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί, αυτό μπορεί να οφείλεται και στην κούραση. Βλέπουμε τώρα τον αγώνα με την Ομόνοια».

Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ:

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε στην ομάδα μου το πρώτο ημίχρονο. Ένα πράγμα ζητώ από τους παίκτες. Να τα δίνουν όλα στα παιχνίδι και στην προπόνηση. Ευτό όμως δεν έγινε σήμερα. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στο πρώτο ημίχρονο, δεν προσπαθήσαμε και δεν παλέψαμε. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι. Δεν είναι πρόβλημα να χάσεις, αλλά το πως θα χάσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.