ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στο κατεχόμενο Τρίκωμο- Νεκρή 17χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στο κατεχόμενο Τρίκωμο- Νεκρή 17χρονη

Στα μαύρα ντύθηκαν φίλοι και συγγενείς 17χρονης η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για την Zeynep Gülmüş η οποία βρεθηκε χωρίς τις αισθήσεις της εντός του διαμερίσματος που διέμενε γύρω στις 17:00 της Τετάρτης 26/6.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη 17χρονη στο Νοσοκομείο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Μέλη της λεγόμενης αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» στο θάνατο την νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.