Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Η Αυστραλία διεξήγαγε συζητήσεις με την Ινδονησία σχετικά με την υποβολή κοινής πρότασης για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2034, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας (FFA).

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την αντίστοιχη της Ινδονησίας (PSSI) σχετικά με τη δυνατότητα να υποβάλουν πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2034», δήλωσε η FFA στο Reuters.
«Μια κοινή πρόταση Ινδονησίας-Αυστραλίας συζητήθηκε επίσης στην συνάντηση του Συμβουλίου της συνομοσπονδίας της Ασίας την προηγούμενη εβδομάδα στο Λάος».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.