Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Η Αυστραλία διεξήγαγε συζητήσεις με την Ινδονησία σχετικά με την υποβολή κοινής πρότασης για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2034, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας (FFA).

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την αντίστοιχη της Ινδονησίας (PSSI) σχετικά με τη δυνατότητα να υποβάλουν πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2034», δήλωσε η FFA στο Reuters.
«Μια κοινή πρόταση Ινδονησίας-Αυστραλίας συζητήθηκε επίσης στην συνάντηση του Συμβουλίου της συνομοσπονδίας της Ασίας την προηγούμενη εβδομάδα στο Λάος».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE