Στη Νάπολι με ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο ο Μανωλάς!

Στη Νάπολι με ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο ο Μανωλάς!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει, για να είναι και τυπικά παίκτης της Νάπολι ο Κώστας Μανωλάς!

Η Ρόμα θα λάβει 34 εκατ. ευρώ συν τον μέσο, Αμαντού Ντιαβαρά, ενώ ο Ελληνας στόπερ συμβόλαιο αξίας 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε ένα μίνι-σίριαλ στην Ιταλία, καθώς Ρόμα και Νάπολι τα βρηκαν σε όλα και ο 28χρονος Ελληνας μετακομίζει στον νότο.

Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, το Sky Italia έχει όλες τις λεπτομέρειες και θέλει τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 34 εκατ. ευρώ (τα 2 θα πάνε στον παίκτη), συν τον αμυντικό μέσο, Αμαντού Ντιαβαρά, για τον οποίο τα δύο club συμφώνησαν ότι αξίζει 18 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην άσος των ΑΕΚ, Ολυμπιακού θα υπογράψει μυθικό συμβόλαιο καθώς θα βάζει ετησίως στον λογαριασμό του το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ.

«Θα κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί» ήταν νωρίτερα τα λόγια του προέδρου των Vesuviani, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE