«Φαβορί ο Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά οι διαφορές με ΑΕΛ δεν είναι τόσο μεγάλες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φαβορί ο Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά οι διαφορές με ΑΕΛ δεν είναι τόσο μεγάλες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μάριος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Βετεράνων ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, που βρήκε νικήτρια και Κυπελλούχο τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο κ. Χριστοδούλου τόνισε ότι θα πρέπει να αγκαλιαστεί και να γίνει θεσμός η διοργάνωση των Βετεράνων, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ για την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόντρα με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο επίσης έχει αγωνιστεί.

Δείτε όλα όσα είπε στα πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE