Ακάρ προς Αποστολάκη: Να αποφεύγονται οι προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές

Ακάρ προς Αποστολάκη: Να αποφεύγονται οι προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές

Τα προβλήματα είναι αναγκαίο να λύνονται στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και να αποφεύγονται οι προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές”, φέρεται να είπε στον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Αποστολάκη κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ.


Ο Τούρκος Υπουργός νωρίτερα την Τετάρτη 26/6 συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Εσπέρ και συμφώνησαν να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ των δύο χωρών. 

Ο Χουλούσι Ακάρ είχε επίσης συνάντηση και με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλντενμπεργκ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE